Activiteiten

15 juli workshop: Hoe wordt honing gemaakt? Klik op special honingworkshop voor meer informatie

15 juli Bierproeverij met lekkernijen Klik op bierproeverij special voor meer informatie

29 juli Lars de kampvuur muzikant Klik op Lars Koehoorn special voor meer informatie

11 aug. Kaatsclinic

12 aug. Lars de kampvuur muzikant Klik op Lars Koehoorn special  voor meer informatie

19 aug. workshop: Hoe wordt honing gemaakt? Klik  op special honingworkshop voor meer informatie

19 aug. Bierproeverij met lekkernijen Klik op bierproeverij special voor meer informatie

ANIMATIEPROGRAMMA schoolvakanties volgt spoedig

Animatie

Tijdens de schoolvakantie's is er een volledig animatieprogramma voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.

Fietsen

Drenthe staat bekend om de wonderschone fietspaden. Wees erbij tijdens de Fiets4Daagse of verken de regio volgens een eigen route: ’t Wildryck is de ideale uitvalsbasis. Er zijn via de receptie diverse soorten fietsen te huur zoals, tandems, fietsen met kinderzitjes, ATB fietsen, MTB fietsen en electrische fietsen.

Hunebed

Onze regio is een schatkamer geweest voor archeoloog Van Giffen. Hij ontdekte ook het hunebed dat op steenworp afstand van ’t Wildryck ligt. De bijzondere steenformatie is vrij te bezichtigen.

Kinderfeestjes

Op Landgoed 't Wildryck kan men kinderfeestjes vieren voor alle leeftijden. Eigenlijk alles is mogelijk, speurtochten, zwemmen, fotolijstjes pimpen, canvas schilderen, high tea voor dames, voetbal spelen, discozwemmen etc. Informeer naar de vele mogelijkheden!

Paardrijden

Er zijn diverse mogelijkheden om de regio te paard te doorkruisen. In de natuurgebieden vindt u prachtige ruiterpaden. Informeer bij onze receptie naar de maneges in de regio.

Shakespeare

Het bekende Shakespearetheater ligt op vijftien minuten wandelen van het park. Geniet met ons Shakespeare-arrangement met volle teugen van het openluchttheater in Diever. Het is al jaren een grote publiekstrekker. Reserveer op tijd!

Wandelen

Op een rustig tempo of heel sportief: de paden van het Drents-Friese Wold dagen iedere wandelaar en hardloper uit. Direct vanuit het vakantiepark start een prachtig netwerk aan paden. Tip: de jaarlijkse Wandel 4-daagse!

Zwemmen

Op ’t Wildryck is een verwarmd binnenzwembad met peuterbad aanwezig. Daarnaast is er vlakbij een mooie zwemplas: Het Blauwe Meer. Ideaal voor gezinnen vanwege het zandstrand en een stukje ondiep water. Ook rustzoekers komen er graag vanwege diverse kleinere handdoekplekken.