Faciliteiten

Barbecue

Buiten eten kan uitstekend, alle accommodaties hebben een tuin en tuinmeubilair. De elektrische barbecue en de skottelbraai zijn toegestaan. Vanwege brandgevaar is een reguliere barbecue en open vuur niet toegestaan.

Camping

[gallery ids="364"] Elke kampeerplek heeft een eigen sanitaire unit, met douche, toilet en wastafel. Een groot deel heeft vloerverwarming voor de koudere periodes. Het maakt uw verblijf met camper, caravan, vouwwagen of tent extra comfortabel.

Dierenweide

Er is een dierenweide aanwezig met geiten, kippen en konijnen. Kinderen mogen de dieren voeren met voer uit de automaat. Een leuke ervaring voor jong & oud!

Gasterij 't Wildryck

De nieuwe menukaart, kinderkaart en lunchkaart bestaan uit een diversiteit aan lekkernijen; zowel, vlees, vis en vegetarisch.

Tevens kan men voor een High Tea, buffet, feest, reünie, kinderfeestje of zakelijke bijeenkomst/vergadering terecht op Landgoed ’t Wildryck.

OPENINGSTIJDEN Maandag vanaf 15.00 eetcafé Dinsdag GESLOTEN Woensdag GESLOTEN (snackerij open v.a. 15.00) Donderdag vanaf 15.00 uur eetcafé Vrijdag vanaf 15.00 uur Zaterdag vanaf 13.00 uur Zondag vanaf 13.00 uur

Reserveren? Bel: 0521-59 46 79 of mail: horeca@wildryck.nl

Herfst 2017 menukaart Herfst 2017 lunchkaart Herfst 2017 kinderkaart

Parkeren

Alle accommodaties zijn goed bereikbaar met de auto. Bij elke accommodatie is een parkeerplaats voor één auto en af en toe voor twee. Er is voor bezoekers parkeergelegenheid  bij de ingang van het park.

Speeltuin / speelzolder

Hier kan je alle energie kwijt! Springen op de airtrampoline, samen een potje voetbal of verstoppertje achter de grote bomen. Er zijn diverse speeltoestellen voor de kleine kinderen maar ook voor de grote kinderen is er een geweldige speelplek in de vorm van een multifunctionele tennisbaan, waar je ook kan voetballen en/of basketballen. Tevens is er een waterspeelplaats en mogelijkheid voor het spelen van ping pong.